Mini Cart

Sobre LOVELY…

Qui hi ha darrera de LOVELY POCKET Bcn?
_La meva història

Fa anys que l’art i la creativitat forma part de mi, des d’escultura a ceràmica, cosir, teixir,… M’encanta l’art.  A part, vaig estudiar un grau en art a l’escola Massana. Però tot això se’m va despertar molt intensament durant l’embaràs de la meva primera filla. Era el moment idoni per replantejar-me què volia canviar de la meva vida, així que veient tot el que em passava amb l’embaràs sobre CREAR i que no parava de cosir i fer possibles patrons, dibuixos,… Vaig recordar aquella sensació, o sentiment que de joveneta havia sentit de ben a prop.  M’encantava i em divertia fer-ho, em va venir el cap l’àvia de la meva millor amiga amb qui vaig aprendre nocions bàsiques de costura i confecció, tot recobrava sentit. Però no volia simplement cosir, volia donar vàries voltes a com fer-ho i vaig veure clar que calia fer quelcom amb tot plegat… DIBUIXAR, COSIR, CREAR…

Aquí naixeria el meu segon fill LOVELY POCKET…

Procés de treball

DIBUIXAR i CREAR forment part del procés de treball que faig jo entre altres moltes coses com ser la meva pròpia cap, secretaria, administrativa, comercial…

Aquest procés consisteix en la creació de models nous. Primer de tot penso que m’agradaria dibuixar o com m’agradaria veure les teles, ho dibuixo, busco textures, tactes… Dels dibuixos fets faig alguna selecció per fer segells, retoco amb ordenador, esborro, torno a reeditar canvio colors fins que em quedo contenta, demano a amistats i referents personals quins agraden més i trio.

COSIR com en se una mica, penso alguns models retoco patrons de revistes de patrons meus mentals i aleshores un cop decidits quins m’agraden ho porto a una patronista professional per digitalitzar patrons.

CREAR la producció de roba és externa però local amb la garantia de CERTIFICAT GOTS a les teles, per tant tela orgànica.

Mercè Piqué Camprubí

Mercè Piqué Camprubí

Artista, creativa i educadora social

Com ho fem?

És en el COM de les coses, que tot canvia, tenia també molt clar que si valoro el COM en educació, volia que la meva roba aquest COM fos important, la meva ètica. Així que vaig decidir que fos roba confeccionada primer de tot localment, de proximitat. Roba ORGÀNICA volia aportar un benefici també al planeta i a la manera de confeccionar les teles. Tenim el certificat GOTS. I amb aquestes dos premises vaig voler que fos roba per mares i infants amb dissenys similars, coincidint estampats però el que tenia més clar de tot és que volia que la roba fos per Mares lactants, ja que hi ha poques marques locals de roba per Lactants. Ara també era important fer una roba divertida, pràctica i sensible, aquests tres adjectius son a la roba a través dels estampats, els seus dissenys i dels petits tresors amagats a les butxaques.

L’Objectiu

Em vaig endinsar en aquest món téxtil per realment poder conciliar la vida familiar i LA MATERNITAT amb una feina digne. Poder vendre roba per mamis i nens/es des de un punt de vista més personal.

Futur pròxim…

En un futur pròxim m’agradaria poder tenir un petit taller de confecció social amb persones que tenen alguna necessitat especial, exclussió social o poder col·laborar en projectes socials.

Col·laboracions especials:

Intento rodejar-me sempre de dones artistes i aquest cas dos dels estampats estan fets per les meves amigues Dalia @daliaadillon i Barbara @nebulasstudiobcn a Instagram.

I les fotografies estan fetes per la meva gran amiga des de petites, Mònica @monicabedmar.

US ANIMO ENDINSAR-VOS A CONÉIXER LOVELY POCKET

La creatividad es inteligencia divirtiéndose.

-Albert Einstein.